יצחק בריגה ימונה למנהל אגף החינוך בעיריית אשקלון
מינויים חדשים במינהל החינוך בעיריית אשקלון: יצחק בריגה ימונה למנהל אגף חינוך. גם יובל זוזט, יוסי טל ואינג' פרדי אברג'יל זכו למינויים חדשים
מינויים חדשים במינהל החינוך בעיריית אשקלון.
לאחר ההחלטה על מינויו של מנהל המינהל החדש, אבי קמינסקי, הוחלט כי מי שיכהן בתפקיד מנהל אגף החינוך יהיה, מנהל בית הספר האקולוגי הרמב"ם, יצחק בריגה.
שני מינויים נוספים במינהל, עליהם הוחלט לאחר מכרז פנימי הינם: יובל זוזט, מנהל שירותי לוגיסטיקה והעסקה, יכהן כסגן מנהל אגף שירותי חינוך.
יוסי טל, מנהל מוסדות תרבות, זכה אף הוא במכרז ויכהן מעתה כמנהל מחלקת תרבות, במקומו של אבנר מימון שפרש לגמלאות.
כמו-כן, הוחלט על מינוי חדש גם במינהל ההנדסה, כאשר אינג' פרדי אברג'יל, המשמש כיום כסגן מנהל האגף לשיפור פני העיר ימונהכמנהל אגף רישוי ופיקוח על הבנייה במינהל.
"סבב המינויים החדש מהווה ראיה לכך שיש לנו עובדים מצויינים במערכת, שגדלים בתוכה ומגיעים לתפקידים בכירים", אמר השבוע ראש העיר, איתמר שמעוני. "אני שמח על כך שהמערכת מביעה אמון מלא בעובדיה ומעניקה להם הזדמנות להתקדם מקצועית ולהתפתח מתוכה. בהזדמנות זו, אני גם מבקש לאחל הצלחה לעובדים בתפקידיהם החדשים. הצלחה שלהם, היא הצלחה של כולנו".
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות