מי מתנכל לתובעת הראשית של עיריית אשקלון ?
בפעם השניה בתוך חודשיים: שמשת רכבה של עו"ד שני שטרן, התובעת הראשית של עיריית אשקלון נופצה. העירייה: "לא מן הנמנע שהדבר נעשה כנקמה על עבודתה"
התובעת הראשית של עיריית אשקלון, עו"ד שני שטרן, הגישה תלונה במשטרה בגין ניפוץ שמשת רכבה.
ביום שני, בשעות הערב, הגיעה עו"ד שטרן אל החניה הסמוכה לבניין עיריית אשקלון וגילתה כי שמשת הרכב מנופצת.
לציין, כי זוהי הפעם השנייה בתוך חודשיים , שאלמונים הסבו נזק לרכב של התובעת הראשית של עיריית אשקלון וניפצו את שמשת רכבה.
מעיריית אשקלון מסרו כי במסגרת עבודתה מייצגת עו"ד שטרן את העירייה גם בתיקים הנוגעים לאכיפת חוקי התכנון והבנייה, כאשר לא מן הנמנע שהדבר נעשה כנקמה על עבודתה זו. זאת לאור העובדה כי לאחרונה הוצאו צו סגירה רבים לעסקים שחרגו בבנייה וכן שבנו שלא כחוק.
ראש עיריית אשקלון, איתמר שמעוני אמר: "פגיעה באנשי חוק היא קו אדום שאין לחצות אותו ואם הדבר קורה, אין לעבור על כך לסדר היום ויש למצות את הדין עם האחראים למעשה".
תגובות