עיריית אשקלון תרמה 4,000 במבצע הקש בדלת
כמדי שנה נפגשו נציגי האגודה למלחמה בסרטן, עם ראש העיר בני וקנין בלשכתו שם קיבלו המחאה על סך 4,000 תרומה לחולי סרטן מעיריית אשקלון
בשבוע שעבר הגיעו ללשכת ראש העיר נציגי האגודה למלחמה בסרטן באשקלון ומנהל האגודה, שמעון זיו, שם נפגשו עם ראש העיר בני וקנין ועם גזבר העירייה, פיני בוסקילה.
ראש העיר העניק לאגודה את התרומה המסורתית מעיריית אשקלון - שיק על סך 4,000 .
בתוך כך,ביום שני, נפתח באשקלון מבצע "הקש בדלת" לתרומה עבור האגודה למלחמה בסרטן בעשרים ותשעה בתי ספר באשקלון כולל בתי ספר של המועצה האזורית חוף אשקלון, ניצנים, ברכיה וניצן.
במבצע ההתרמה בבתים ישתתפו כ-1,400 ילדים וכעשרים מתנדבים שיהיו אחראים על איסוף הכסף מבתי הספר וכן על התרמה במרכזים העירוניים, בקניונים ובאזורי התעשייה בעיר.
ראש העיר, בני וקנין: "כמו בכל שנה אנחנו מעניקים סכום כסף מכובד לאגודה למלחמה בסרטן באשקלון על מנת שיוכלו להמשיך ולעשות את עבודת הקודש שלהם על הצד הטוב ביותר. אני קורא לכל התושבים לפתוח את הדלת ולתרום כמה שניתן לחולים במחלה הקשה הזאת, אפשר להציל חיים. בהזדמנות זו אני בודק את האפשרות לסייע לאגודה במציאת מקום חדש לפעילות שלהם באשקלון".
שמעון זיו, מנהל האגודה באשקלון: "הייתה פגישה טובה. אני מקווה שהשנה נגבה יותר במהלך ימי מבצע "הקש בדלת" באשקלון. אני גם רוצה להודות לראש העיר על היוזמה למקום חדש לפעילות האגודה ואני מקווה שזה יתממש כמה שיותר מהר".
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות