Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שבת ה-10.05.25 י"ב אייר ה'תשפ"ה
יום מעשים טובים צוין באשקלון

יום המעשים הטובים צוין באשקלון

אשקלון ציינה את יום המעשים הטובים. עיריית אשקלון לקחה חלק במיזם ארצי של עמותת רוח טובה בו קראו לתושבים לעשות מעשה טוב. גם משטרת אשקלון נרתמה

ביום שלישי, יום המעשים הטובים, התנדבו באשקלון אלפי מתנדביםשלקחו חלק ביום זה במגוון התנדבויות כמו טיפוח קשישים, אירוח חיילים, תרומת דם, הקמת גינות קהילתיות, צביעת בתים, צביעת פרגולות, הפעלות בגני הילדים, ניקוי שביל ישראל, התנדבות בפארק אשקלון, ביקור בבתי אמנים באשקלון ועוד.

בנוסף, ביום זה צבעו מתקנים, שיפצו והקימו גינות ב- 11 מועדוניות ברחבי העיר בני נוער, סטודנטים, פעילים מהשכונות, ארגוני מתנדבים רוטרי,פרויקט הקן, נר דוד אבי והאגודה למלחמה בסרטן.

בנוסף תאגיד מי אשקלון בראשותו של מנכ"ל החברה שלום שרעבי נרתמו לשיפוץ תשתיות המים בגינות והקמת גינות בשתי מועדוניות, ילדי המועדוניות הכינו למתנדבים שי אישי ומתנדבות פרויקט הקן הכינו עבור ילדי המועדוניות שי מתוק.

נטלו חלק גם אגף החינוך המחלקה לנוער, אגף הרווחה ובית המתנדב, אגף איכות הסביבה ומחלקת רכב

ראש העיר בני וקנין סייר בבתי הספר ובמועדוניות ונחשף לפעילויות הברוכות המתקיימות באשקלון במסגרת יום המעשים הטובים. "זה היה יום מרגש מאוד עבורי. לראות את כל אותם מאות בני נוער מתנדבים ברוח התנדבותית יצאת דופן. בהחלט יש לנו נוער שיש להתגאות בו"

במסגרת יום מעשים טובים ביקר ראש העיר אשקלון בני וקנין גם במועדונית בית הידידות המופעלת ע"י קרן אשקלון והקרן לידידות ישראל.

במועדונית כ 15 ילדים שמגיעים אל המועדונית בתום לימודיהם. הם זוכים לארוחה חמה , כמו כן זוכים לסיוע בהכנת שיעורי בית וכל מני פעילויות חברתיות המתקיימות במועדונית.

ראש העיר ועובדי בנק פועלים בעיר הגיעו אל המועדונית וסייעו לילדים לשתול צמחים והכנת ערוגות פרחים בגינה של בית הידידות .

גם שוטרי וקציני משטרת אשקלון נטלו חלק פעיל ביום המעשים הטובים ופקדו עם בוקר את מרכז יום "תמר" מרכז לאוכלוסייה עם מוגבלויות.

דיירי המקום לא מתקשרים עם הסביבה, אבל כמו שאמר אחד השוטרים "שווה גם בשביל הסיכוי הקטן " , ואכן המקום זכה לטיפול מקצועי של השוטרים שגילו מיומנויות ראויות לציון , הקירות תוקנו ונצבעו ,החדרים התמלאו אור ובוהק .

החצר נצבעה בצבעי הפריחה , לא לפני שניקו את הגינה מהעשבייה, הצחוק המתגלגל של השוטרים והשמחה שהוכנסה לבית , לבטח חדרה גם לנשמות המיוחדות שם.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות